Läkemedelsverket.se

Läkemedelsverket.se är den officiella webbplatsen för Läkemedelsverket, den svenska myndigheten som ansvarar för att säkerställa att läkemedel och medicintekniska produkter är säkra, effektiva och av hög kvalitet. Webbplatsen erbjuder omfattande information om godkännande och övervakning av läkemedel, samt riktlinjer och rapporter för hälso- och sjukvårdspersonal, företag och allmänheten. Genom Läkemedelsverket.se kan du också få tillgång till nyheter, pressmeddelanden och utbildningsmaterial som främjar säker användning av medicinska produkter. Besök Läkemedelsverket.se för pålitlig och aktuell information om läkemedel och medicinteknik i Sverige.

corporate-man-working-on-a-macbook-mockup-a21007
1177-webbplats04

1177.se

En av 1177.se mest värdefulla funktioner är möjligheten att få personlig rådgivning via telefon. Genom att ringa till deras sjukvårdsrådgivning kan du tala med erfarna sjuksköterskor som kan ge dig råd om dina symtom, vägleda dig till rätt vårdnivå och hjälpa dig att avgöra om du behöver träffa en läkare.

 

Genom att samla all denna information och dessa tjänster på ett och samma ställe, strävar 1177.se efter att göra vården mer tillgänglig och effektiv för alla. De arbetar kontinuerligt med att uppdatera och förbättra sina tjänster för att möta behoven hos Sveriges befolkning.

Fass.se

Fass.se är en omfattande och pålitlig läkemedelsportal som tillhandahåller detaljerad information om läkemedel som används i Sverige. Webbplatsen är en ovärderlig resurs för både hälso- och sjukvårdspersonal och allmänheten, och erbjuder upplysningar om dosering, biverkningar, interaktioner och mycket mer. Fass.se drivs av Läkemedelsindustriföreningen (LIF) och är utformad för att säkerställa att användare har tillgång till aktuell och korrekt information för säker läkemedelsanvändning. Besök Fass.se för att hitta information om specifika läkemedel och deras användning.

macbook-air-work-environment
mockup-of-a-macbook-placed-on-a-desk-m14856-r-el2

Janusinfo.se

Janusinfo.se är en resurs för hälso- och sjukvårdspersonal som erbjuder evidensbaserad information om läkemedel och behandlingar. Webbplatsen tillhandahåller uppdaterade nyheter, rekommendationer och verktyg för att stödja beslut inom vården. Janusinfo.se drivs av Stockholms läns landsting och är en pålitlig källa för professionella som söker aktuella och korrekta upplysningar om läkemedelsanvändning och terapeutiska strategier. Besök Janusinfo.se för att få tillgång till värdefull information som bidrar till en säker och effektiv patientvård.

TLV.se

TLV (Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket) är en svensk myndighet som arbetar för att säkerställa att läkemedel, tandvård och medicintekniska produkter erbjuds till rimliga priser och med hög kvalitet. Genom TLV.se tillhandahåller myndigheten information om sina beslut och riktlinjer, samt ger vägledning till patienter, vårdgivare och företag inom hälso- och sjukvårdssektorn. Besök TLV.se för att få tillgång till aktuella nyheter, rapporter och vägledning om prissättning och subvention av läkemedel och tandvårdstjänster i Sverige.

mockup-featuring-a-macbook-placed-on-a-desk-at-an-office-2441-el1

Apovital är ett apotek med tillstånd av läkemedelsverket

Alla rättigheter förbehållna